Ürün Adı: AVALIA - ZMC

Organik ,Çinko+Mangan + Bakır

Availa ZMC Organik Çinko-Mangan- Krom
     MDS ( Eng )
 
Ürün bir molekül çinko, mangan ve bakır elementlerinin birer molekül amino asitle birleşmesi ile elde edilen, patentli tek üründür. Birebir bağlama metodunda çinko mangan ve bakırın bağlandığı amino asit molekülü tamamen bitkisel kaynaklı proteinlerden elde edilmektedir.
 
Etken Madde:
 
40 g/Kg çinko aminoasit kompleksi
40 g/Kg mangan aminoasit kompleksi
 7  g/Kg bakır aminoasit kompleksi
 
Ürün:
 
Yumurta tavuklarında; yemin yumurtaya dönüşüm oranının arttırılması, yumurta boyutunun ve ağırlığının arttırılması, kabuk ağırlığı, kalınlığı ve kırılmaya karşı direncinin arttırılması, kazanılmış bağışıklığın güçlendirilmesi amacıyla kullanılır.
Damızlık sürülerde; yumurta boyutunun, üretiminin, yoğunluğunun, kabuk direnci ve yumurta kalitesinin arttırılması, civciv kalitesi ve damızlık tavuk başına düşen civciv sayısının arttırılarak civcivlerde kazanılmış bağışıklığın güçlendirilmesi, genç damızlıkların yumurta kanalı hücrelerinin ve kan damarlarının geliştirilmesi amacıyla kullanılır.
Hindilerde; ağırlık artışının iyileştirilmesi bacak kalitesinin arttırılarak topallıkların önlenmesi, karkas kalitesinin ve yem dönüşüm oranının iyileştirilmesi, yaşama gücü ve bağışıklığın arttırılması amacı ile kullanılır.
 
 
 
Doz:
 
Ürün yem ile homojen bir karışım yapılarak uygulanır.
Kanatlı hayvanlar için önerilen uygulama dozu 1Kg./Ton yemdir
 
 
Ticari Şekli:
 

25kg.lık çok katlı kağıt torbalarda sunulmaktadır